Project Description

Oplev Brankas glaskunst i dialog med lys

Branka Lugonja mener at glas, vand og lys er bedste venner. Når man kombinerer de tre egenskaber, skaber man noget helt specielt og smukt. Hos St. Galla kan du opleve et lille lysshow, hvor Branka eller andre, viser hvordan hendes glaskunst spiller sammen med forskellig slags belysning – og hvordan det påvirker udtrykket i glasset.

Selvom der dog ikke er vand indblandet i denne oplevelse, så kan du være sikker på at se noget som du ikke har set andre steder før. Det er et syn dybt ind i glassets natur og dets dybe verden, og her får du at se de mange millioner af detaljer glasset hemmelighedsfuldt bærer.

Denne oplevelse er helt gratis og du er altid velkommen til at ringe og sige at du og dine medmennesker har lyst til at opleve dette. Ellers er Branka og vi andre stort set altid parat og i humør til at vise denne smukke verden frem.

Du vil også efter visningen blive opfordret til at lege lidt selv hvis du har lyst. Du får nogle mindre stykker glas hvorefter du kan sætte dem i lysskinnerne og eksperimentere med effekterne og glassets udtryk.